Personal necalificat

Locuri de munca in depozite platite cu 120 € / zi

Românii care își doresc să lucreze în depozite din străinătate au la dispoziție acum sute de locuri de muncă în Marea Britanie, Olanda, Germania sau Franța.

Se fac angajari urgente in Marea Britanie, Olanda, Germania si Franta pentru a lucra in depozitele din strainatate. Se acceptă si cupluri si nu e nevoie de experientă.

Se cauta femei, barbayi, cupluri si grupuri, se acceptă necalificați sau persoane fara experienta. Unii angajatori accepta nivel slab de cunoaștere a limbii germane , engleze sau franceze.

Anumite companii asigura transportul gratuit al viitorului angajat pana la locul de munca din strainatate. Locul de munca care e cel mai bine platit este pe Aeroportul Schipol din Amsterdam, Olanda, unde o ora de munca ajunge sa fie cotata cu 18 euro brut, o zi de muncă de 8-9 ore se plateste cu 140 de euro brut.

O companie de recrutare cauta 50 de muncitori care sa lucreze ca operatori in depozitul Aeroportului Schipol din Amsterdam. Salarizarea este cuprinsa intre 10 si 15 Euro brut/ora, se lucreaza intre 45 si 50 ore/saptamana.

Daca doriti informatii, sunati la numarul 0744213890 de Luni pana Vineri intre orele 09:00 – 17:00 . Daca cumva nu vi se raspunde la telefon, va rog sa lasati mesaj si o sa fiti sunati imediat.

Sursa: olx.ro