Joburi

Depozit de orez din Dortmund

Cautam personal in vederea angajarii in Germania, Dortmund pentru a lucra in depozit de orez. Dorim persoane care sa ajute la ambalarea orezului si la transportarea acestuia in vederea comercializarii la firmele de top din Germania.

Acceptam femei, barbati si cupluri fara cunosterea limbii . Nu este nevoie de persoane cu o experienta intr-un loc de munca asemanator. Varsta cuprinsa intre 18 – 60 ani este o cerinta principala.

Oferim salarizare atractiva si contract pe perioada de minim 6 luni cu posibilitate de prelungire, contractul de munca este german, il veti semna direct cu angajatorul din strainatate. Oferim si cerem seriozitate din partea candidatilor pentru acest post. Daca doriti sa faceti parte din echipa noastra, rugam insistent sa sunati la numarul 0766904589 in cursul saptamanii si o sa primiti infromatii despre plecari . Nu exista taxe de intermediere.

Salariul oferit este de 1500 euro net/luna cu posibilitate de a lucra ore suplimentare, acestea fiind platite +25% fata de orele de lucru normale.

Ne putem ocupa de asigurarea transportului din Romania catre strainatate fara sa percepem comisioane.

Susa: olx.ro